Noord-Cyprus Gids

Pacific Auto Noord-Cyprus is een stukje paradijs op aarde. Om het meeste uit uw vakantie in Noord-Cyprus te halen is een auto huren aan te raden.

Er is zo veel te verkennen in het historische en mooie land van Noord-Cyprus, haar machtige kastelen hoog in de bergen, de verlaten stranden en kolonies van nestelende zeeschildpadden, de bruisende steden en verlaten Romeinse overblijfselen.

Een huurauto brengt dit alles en nog veel meer binnen handbereik. Aanbevolen Hotels: Pacific Rent-A-Car beveelt deze hotels in Noord-Cyprus aan: Kaya Artemis Resort Hotel Ercan Airport, Noord-Cyprus Ercan Airport is de enige luchthaven in Noord-Cyprus. Pacific Rent-A-Car levert dagelijks aan de luchthaven van Ercan. Onze vertegenwoordiger zal u verwelkomen in de aankomsthal.

Noord-Cyprus Kaart Print deze kaart van Noord-Cyprus af en hou ze bij u. Het zal u helpen om een overzicht te krijgen van het eiland Cyprus. Aanbevolen om even te lezen: Waarom een auto huren op uw vakantie in Noord-Cyprus? Om het beste uit uw vakantie in Noord-Cyprus te halen wordt het huren van een auto sterk aanbevolen. Het weer in Noord-Cyprus

Met haar 300 dagen zon per jaar is Noord-Cyprus een waar paradijs voor de zonnekloppers. Noord-Cyprus reistips Korte feiten over de taal, het rijden, valuta, elektriciteit en tijdsverschil.

Top 3 bezienswaardigheden in Kyrenia De haven van Kyrenia, heet klooster van Bellapais en het kasteel van St Hilarion Castle zijn must-see bezienswaardigheden in het mooie Kyrenia.

Top 3 bezienswaardigheden in Famagusta De Famagusta stadsmuren, de Lala Mustafa Pasha Moskee ook beter bekend als de St. Nicholas kathedraal en Salamis zijn de must-see bezienswaardigheden in Famagusta.

Top 3 bezienswaardigheden in Nicosia De Selimiye Moskee, de Grand Bath (het grote badhuis) en The Great Inn (Büyük Khan) zijn de must-see bezienswaardigheden in Nicosia, de hoofdstad van Noord – Cyprus.