Hyundai Matrix huurauto's Noord Cyprus

Huur een Hyundai Matrix in Noord-Cyprus
Onze Hyundai Matrix huurauto's lijken eruit zien als een gezinswagen, maar eigenlijk zijn het ruime en comfortabele compacte monovolume wagens, voor uw vakante op Noord-Cyprus. Vanaf het moment dat je de koffer opent op de luchthaven van Ercan en ziet hoeveel bagage er in uw koffer gaat, zult u begrijpen hoe veel ruimte er is in deze Comfort-klasse van onze huurauto's.

De Pacific Rent A Car vloot van Hyundai Matrix huurauto's zijn allemaal jonger dan 3 jaar, dus ze hebben niets verloren van hun prestaties en zien er steeds goed uit. In tegenstelling tot de andere en oudere Noord-Cyprus huurauto’s zijn de instellingen veranderbaar voor zowel de voor- als de achterbank, zodat iedereen comfortabel kan zitten.

Veilige Autoverhuur in Noord-Cyprus
Veiligheid is onze absolute prioriteit bij het samenstellen van onze Noord-Cyprus autoverhuur vloot, zo heeft de Hyundai Matrix zowel bestuurder als passagiersairbags, anti-blokkerings remmen (ABS) en ISOfix bevestigingspunten voor kinderzitjes (gratis inbegrepen in uw huurauto prijs van Pacific Rent auto op aanvraag.) Al onze auto's worden regelmatig schoongemaakt en onderhouden, zodat ze in goede staat zijn het hele jaar door. In het zeer onwaarschijnlijke geval dat u pech zou ervaren, geven wij u 24 uur per dag pechhulp die in de prijs van uw huurauto is inbegrepen zonder extra kosten.

Autoverhuur voor het rondtrekken in Noord-Cyprus
Een van de mooiste ervaringen van een autovakantie in Noord-Cyprus is dat je dit prachtige land kan verkennen in uw eigen tempo. Wil je wandelen in de voetsporen van denPerzische koningen? Richt uw Hyundai Matrix dan in de richting van het Vouni Paleis, met een prachtig uitzicht tot aan Guzelyurt Baai. Laad je huurauto op de terugweg dan vol met vers fruit en lekkere vruchtensappen geteeld en gemaakt in de omgeving - heerlijk!

Goedkope autoverhuur vanaf Pacific Autoverhuur
Eigenlijk houden we niet van een term als als 'goedkope huurauto in Noord-Cyprus', want bij andere bedrijven kan je dikwijls na alle additionele kosten in rekening gebracht te hebben alles behalve over een ‘goedkope huurauto’ spreken. Bij Pacific Rent A Car, verkiezen we verbazingwekkend goede prijs/kwaliteit en all-inclusive autoverhuur, omdat zo goed als alles in uw auto huurprijs is inbegrepen, zoals gratis extra extra chauffeurs, CDW (Collision Damage Waiver of verzekering) zonder enige extra kosten of persoonlijk risico (u leest het goed, geen extra kosten) , gratis kinderzitjes, en alle belastingen.

Hyundai Matrix autoverhuur in een oogopslag
Categorie: Comfort
Air-conditioning: ja
Leeftijd: 1-3 jaar oud
Versnellingsbak: Handmatig of Automatisch
Brandstof: Loodvrije benzine
Zitplaatsen: 5 zitplaatsen
Stuurbekrachtiging: Ja
Airbags en ABS: Ja
Centrale vergrendeling: Ja
Elektrische ruiten vooraan: Ja


Pacific Autos

Pacific Car Hire Offers

Amy Holiday Villas