Ford Fiesta Huren - Noord Cyprus

Huur een Ford Fiesta in Noord-Cyprus
Om een comfortabele, goedkope en compacte auto te huren in Noord-Cyprus is het moeilijk een Ford Fiesta te evenaren. Generaties Europeanen hebben geleerd om te rijden in deze vertrouwde, stevige compacte auto's, dus als je er eentje huurt bij Pacific Rent A Car is de kans groot dat je je meteen thuis zal voelen!

De Ford Fiesta’s in onze Pacific Rent A Car vloot behoren tot de jongste auto's die we hebben, ze zijn  gemiddeld slechts een jaar oud. Dus, op het eerste gezicht, zou je ze misschien niet herkennen met hun strakke lijnen als je je nog de oude ‘vierkante’ fiesta’s herinnert. De nieuwe Ford Fiesta's zien er net zo goed uit op de parkeerplaats van het hotel als rijdend doorheen het prachtige landschap.

Familie Autoverhuur in Noord-Cyprus
Bij Pacific Cars in Kyrenia, weten we dat looks niet half zo belangrijk zijn voor een huurauto als de mogelijkheid om u, uw familie en uw bagage te kunnen vervoeren! Onze Ford Fiesta is de uitgelezen wagen om met een gezin als twee volwassenen en twee kinderen van een comfortabele rit te genieten de hele dag lang. Er kunnen 2 grote koffers in de koffer met een dichtgevouwen kinderwagen bovenop, of drie kleinere koffers naast elkaar.

Autoverhuur voor de stranden in Noord-Cyprus
Noord-Cyprus heeft meer dan 70 stranden, allen wachtend om verkend te worden in uw Ford Fiesta van Pacific! Smijt gewoon je spullen in de kofferbak, riem de kinderen vast in hun kinderzitjes (denk eraan, ze zijn gratis bij elke Pacific Rent A Car, de kinderzitjes, niet de kinderen!) En weg ben je! Geniet van een dagje plezier op het zand bij het oogverblindende Acapulco Beach, geniet van wat watersport en een smakelijke lunch in Escape Beach, of ontdek de troeven van Lara Beach, met zijn perfecte combinatie van zanderige rots-zwembaden en kalkstenen platen, ideaal om te zonnebaden!

Ford Fiesta verhuur In een oogopslag:
Categorie: Compact / Economy
Air-conditioning: Ja
Leeftijd: 1 jaar oud
Versnellingsbak: Handmatig
Brandstof: Loodvrije benzine
Zitplaatsen: 4 +1 zits
Stuurbekrachtiging: Nee
Airbags en ABS: Ja
Centrale vergrendeling: Ja

Hieronder vind u auto's in dezelfde groep als de Ford Fiesta


Pacific Autos

Pacific Car Hire Offers

Amy Holiday Villas