Luchthaven Ercan

Als je naar de luchthaven van Ercan in Noord-Cyprus vliegt, zou het dan niet geweldig zijn om te weten dat er een huurauto voor jou klaar staat? Met Pacific Rentals, kunt u hier uw huurauto op het internet boeken voordat u vertrekt op vakantie en hij zal voor je klaar staan op luchthaven van Ercan om op te halen bij uw aankomst.

Het kiezen van de juiste huurauto voor Noord-Cyprus is afhankelijk van wat u wenst te doen op uw vakantie! Als je gewoon wilt rijden van uw villa tot aan het strand en weer terug, dan is een eenvoudige compacte auto al zeker voldoende. Voor het verder verkennen van Noord-Cyprus, zal een gezinswagen meer comfortabel zijn. Als u de verscholen kruisvaarderskastelen in het Kyrenia gebergte wenst te bezoeken, of off-road te gaan op het Karpas-schiereiland, dan is een 4x4 voertuig zeker aan te raden. Als u een bezoek wil brengen aan Noord-Cyprus in de zomer is airconditioning een absolute must!

Welke Noord-Cyprus huurauto u ook kiest, u kan gerust zijn bij het huren bij Pacific Rentals. Onze vertegenwoordiger zal u in de aankomsthal op de luchthaven van Ercan opwachten, u hoeft enkel even te kijken of u uw naam ziet staan op een Pacific Rentals kaart. Onze medewerkers zullen dan u en uw bagage rechtstreeks naar uw auto brengen, u hoeft niet onnodig aan te schuiven in een wachtrij van een verhuurkantoor in de luchthaven van Ercan!

Binnen een paar minuten van uw aankomst, bent u op weg doorheen Noord-Cyprus naar uw villa of hotel. Uw passagiers kunnen heel ontspannen genieten van het prachtige landschap van Noord-Cyprus. De bestuurder hoeft zich geen zorgen te maken om de wagen gezien onze wagens steeds in onberispelijke staat geleverd worden. Misschien moet u even wennen aan het rechts geplaatste stuur maar u zal zien dat dit veel eenvoudiger blijkt dan u op het eerste zicht zou denken.

Het ophalen van uw auto in de moderne en ruime luchthaven van Ercan is snel, eenvoudig en handig, zodat u meer tijd overhoudt om zorgeloos te genieten van het rijden in Noord-Cyprus.

Ercan Airport is de enige luchthaven in Noord-Cyprus. Kyrenia ligt op slechts 35 minuten rijden van de luchthaven van Ercan.

Referenties:
Noord-Cyprus Vliegticket Portal
Vliegticket Boekingen uit het Verenigd Koninkrijk naar Ercan

Ercan Airport Ercan Airport Ercan Airport Ercan Airport

Larnaca Airport transfer?
Landing on Larnaca Airport in south Cyprus and staying in North Cyprus?
Read details